+31 6 2667 1128
info@wandelcoachtexel.nl

Aanmelden TriA walk

Je wilt je aanmelden? Geweldig!
Deze dynamische wandeling van twee uur door mooie Texelse natuur met gelijkgestemde mensen zal veel plezier opleveren.
De TriA© walk is echt een heel leuke en bijzondere manier van wandelen in een groep. Er is veel interactie door werkvormen die jou helpen om antwoorden te verkrijgen op jouw vraag of gewenste situatie want juist door het samen wandelen en met elkaar in gesprek gaan, ontstaat er een boeiende dynamiek. Daarbij kun je nieuwe contacten opdoen en uitbreiding van jouw netwerk krijgen door het samenlopen en -werken met elkaar.
En het resultaat is dat jij een andere kijk op jouw huidige situatie hebt gekregen waardoor jij jouw leven precies díe wending kan geven om jouw gewenste situatie te realiseren of in ieder geval een paar stappen in die richting te zetten.

Jouw naam (verplicht)

Jouw email (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

De kosten voor het meedoen aan een Open Groepswandeling TriA© walk zijn 15 euro.

Je kunt het bedrag overmaken op rekeningnr: NL02 TRIO 0198 5374 68 o.v.v. TriA walk met vermelding van de juiste datum bijv. 11 februari   Je kunt meelopen voor de actieprijs als het de eerste keer is! Kijk daarvoor hier.

NB. Zorg ervoor dat de naam die je opgeeft, overeenkomt met de rekeninghouder of vermeldt het apart erbij in de omschrijving.