+31 6 2667 1128
info@wandelcoachtexel.nl

TriA walk

Logo_TriA walk

 

Een TriA© walk is een uniek concept om elkaar te helpen inzicht te krijgen en stappen te zetten. Oftewel elkaar coachen. Bovendien is het een natuurlijke en ontspannen manier van netwerken en nieuwe ontmoetingen.

 

Wandelcoach Texel begeleidt groepen die bekend met elkaar kunnen zijn zoals zakelijk of clubs maar ook groepen van ongeorganiseerde mensen die zich individueel aanmelden voor een openbare TriA© walk. Het is een geweldige manier om snel nieuwe contacten op te doen en een vrachtlading aan nuttige tips mee te krijgen voor jouw situatie.
De wandeling duurt ongeveer twee uur. Je werkt met vragen en opdrachten ten aanzien van een zelf meegebrachte vraag of gewenste situatie. Daar krijg je van de overige deelnemers veel input en feedback op. De activiteit gaat door met minimaal vier deelnemers. Het maximaal aantal voor de openbare groepswandeling is 8 deelnemers. 

Kijk op de Agenda voor de data van de Open Groepswandelingen TriA© walk.

 

De kosten voor het meedoen aan een Open Groepswandeling TriA© walk zijn 15 euro. Daarvoor krijg je:

  1. Een dynamische wandeling van twee uur door mooie Texelse natuur met gelijkgestemde mensen
  2. Veel interactie door werkvormen die jou helpen om antwoorden te verkrijgen op jouw vraag of gewenste situatie
  3. Nieuwe contacten en uitbreiding van jouw netwerk door het samenlopen en -werken met elkaar
  4. Een andere kijk op jouw huidige situatie waardoor jij jouw leven precies díe wending kan geven om jouw gewenste situatie te realiseren.

Je kunt je hier aanmelden.

 

Gratis uitproberen?

Wil je het eerst wel eens uitproberen? Wandelcoach Texel biedt ook gratis proefwandelingen aan. Dit zijn thematische TriA groepswandelingen op een locatie op Texel. Het is een lichte variant van de Open Groepswandeling TriA© walk die hierboven beschreven staat. Aanmelden niet noodzakelijk. Kijk op de agenda voor de data.