+31 6 2667 1128
info@wandelcoachtexel.nl

Een afspraak maken voor wandelcoaching …

Wat kun je verwachten indien je een afspraak maakt?

Wanneer je een afspraak voor een individuele wandelcoachsessie wilt maken, spreken we een datum, tijd en locatie af. In deze eerste wandeling verkennen we jouw vraag/behoefte en zetten we de eerste stappen in de door jou gewenste richting. Hiermee wordt voor jou duidelijk wat ik voor jou kan betekenen en krijg jij zicht op de mogelijke oplossingsrichting.
Ben je tevreden, voelt het goed en wil je verder, dan maken we duidelijke afspraken over het vervolg. Wil je het bij deze ene keer laten, ook goed. Ik hou het graag helder en duidelijk.

Vrijblijvend gesprek

Vóórdat we een afspraak maken, kun je ook een vrijblijvend gesprek hebben. Misschien wil je eerst weten of wandelcoaching iets voor jou is. Of wil je eerst iets kwijt over jouw situatie. Of wil je weten hoe het gaat of wat je kunt verwachten. Bel gewoon indien je vragen hebt of meer wilt weten voordat je een afspraak maakt. (het telefoonnummer staat links bovenaan de website)

Texel

De wandelcoaching vindt plaats op Texel. Woon je op het vaste land, dan is het heel goed te combineren met een dagje uit! Texel heeft ongelofelijk veel mogelijkheden op het vlak van natuur en recreatie. Ik verstrek je daar desgewenst graag meer informatie over.

Andere locatie

Woon je op het vaste land en wil je graag in jouw buurt een wandelcoaching, dan komen er reiskosten bij. Maar via Wandelcoach Nederland kun je goede TriA© wandelcoaches vinden bij jou in de buurt. Dit zijn collega’s die dezelfde opleiding hebben gevolgd. Wil je persé mij als coach, dan is dat natuurlijk mogelijk. Houdt dan rekening met genoemde hogere kosten.

Direct afspraak maken?

Wil je nu direct een afspraak maken? Bel of mail mij. Kijk hier voor de gegevens.