+31 6 2667 1128
info@wandelcoachtexel.nl

Wandelcoaching

Een natuurlijke vorm van coaching is wandelcoaching. Het is een mooi en eenvoudig concept. Hoe werkt het?

Bij wandelcoaching ga je al wandelend in een natuurlijke omgeving met elkaar in gesprek en door middel van specifieke vragen helpt de wandelcoach jou om antwoorden boven water te krijgen. Antwoorden die inzicht geven in jezelf of in jouw huidige situatie.

Uiteraard heb je dan ook een vraag voor jezelf; je hebt tenslotte een coach benaderd. En de meeste mensen beogen verbetering van hun huidige situatie. Een betere situatie dan de huidige noemen wij: de gewenste situatie.

Er bestaan verschillende methodieken
Wandelcoach Texel werkt met de TriA© methode die door Wandelcoach Nederland wordt getraind. TriA© staat voor ‘Triple A’ oftewel de drievoudige A:

  1. Aandacht
  2. Acceptatie
  3. Actie.

Deze natuurlijke methode in combinatie met specifieke krachtige tools, werkt snel en diepgaand. Het brengt je terug naar jouw basis en biedt in een natuurlijke omgeving elk mens een prachtige spiegel waarin hij of zij de juiste mogelijkheden krijgt aangereikt. Het werkt bijna vanzelf, is helder, duidelijk, reflectief en op maat.

En uiteraard verandert het pas echt als het gevonden inzicht tot stappen leidt. De juiste acties laten je grote stappen voorwaarts maken.  Zo realiseer in je in korte tijd de gewenste situatie.

Enthousiast geworden?
Neem contact op voor een afspraak en ga voor wandelcoaching!