+31 6 2667 1128
info@wandelcoachtexel.nl

Agenda

Openbare Wandelingen NatuurBeleving van Wandelcoach Texel zijn promotiewandelingen. Dit is een wandeling waarin ‘beleving’ van de natuur centraal staat en je kunt kennismaken met een andere manier van kijken naar en ervaren van de natuur. Tijdens de wandeling hoor je natuurweetjes, bekijken we planten, maken we soms foto’s, denken we na over persoonlijke vragen en laten we de natuur antwoorden. Zo leren we anders naar de natuur te kijken. Deze wandelingen zijn gratis. Je kunt zo vaak mee als je wilt. Een wandeling is altijd weer anders oa. door de werking van de seizoenen.

 

De eerstvolgende ‘Wandeling NatuurBeleving’ is gepland op:

zaterdag 31 maart van 10.00 tot 12.00 uur

In de Wandeling NatuurBeleving (WNB) kijken, voelen en luisteren we op verschillende manieren naar de natuur. Deze wandelingen laten je de natuur breder, dieper en vooral ook anders beleven. Als (wandel)coach maak ik gebruik van allerlei tools om de coachee (cliënt) te ondersteunen in het vinden van antwoorden op zijn/haar vragen. Tijdens de WNB zet ik af en toe zo’n tool in. Een leuke manier om hier kennis mee te maken. En zonder kosten!

De Wandelingen NatuurBeleving zijn gratis! Wandel gewoon een keer mee om te proberen!

Startplaats: Parkeerplaats aan de Mokbaai, begin wandeling Hors.

 

 

TriA© walk

Dit is een groepswandeling door de natuur waarbij dmv coaching aan de deelnemers een aantal vragen en werkvormen voorgelegd worden. Lees hier meer over deze leuke groepswandelvorm waarin je naast het ontvangen van nieuwe inzichten ook nieuwe contacten kunt maken. Kosten voor deze coachwandelingen zijn 15 euro pp. Minimale groepsgrootte 6 personen.

 

Individuele wandelcoaching

De individuele wandelcoaching gaat volgens afspraak. Links bovenaan de website vind je het telefoonnummer en het mail adres. Ook kun je het contactformulier gebruiken. Klik hier voor meer informatie over individuele wandelcoaching.